Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Analiza suszenia sublimacyjnego wybranych surowców spożywczych

Tytuł pełny:
Analiza suszenia sublimacyjnego wybranych surowców spożywczych / Ryszard Kramkowski ; [Wydział Rolniczy]. Instytut Inżynierii Rolniczej
Wariant tytułu:
Analysis of freeze-drying of selected food stuff
Autorzy:
Kramkowski, Ryszard
Współtwórcy:
Akademia Rolnicza (Wrocław). Wydawnictwo. Wydawca, nakładca (publisher)
Wydawca:
Wrocław : Wydawnictwo AR
Rok wydania:
1998
Seria:
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawy ; 153
Zawartość serii:
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu 0867-7964 nr 333
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawy (1994) 153
Opis fizyczny:
92 s. : il., wykr. ; 24 cm
Uwagi:
W serii gł.: ISSN 0867-7964 ; nr 333
Na s. red. błędny ISSN 0867-1427, związany z poprzednim tyt.: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawa Habilitacyjna
Bibliogr. s. 68-70
Streszcz. ang
Temat:
Suszarnictwo - modele matematyczne.
Żywność - konserwacja - modele matematyczne.
Książka
propozycja biblioteki
LDR 02141cam#a2200445#i#4500
001 0271800287568
003 SIEDL 001
005 20231121170410.1
008 050907s1998####pl#a#####m###|000#0#pol#c
035 %a zz2005932516
035 %a (NUKAT)vtls000540338
040 %a KR 197/RA %c KR 197/RA %d KR 197/RA
041 0 # %a pol %b eng
080 %a 641.4
080 %a 66.047
080 %a 519.87
100 1 %a Kramkowski, Ryszard.
245 1 0 %a Analiza suszenia sublimacyjnego wybranych surowców spożywczych / %c Ryszard Kramkowski ; [Wydział Rolniczy]. Instytut Inżynierii Rolniczej.
246 1 5 %a Analysis of freeze-drying of selected food stuff
260 # %a Wrocław : %b Wydawnictwo AR, %c 1998.
300 %a 92 s. : %b il., wykr. ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
490 1 %a Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawy ; %v 153
500 %a W serii gł.: ISSN 0867-7964 ; nr 333.
500 %a Na s. red. błędny ISSN 0867-1427, związany z poprzednim tyt.: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawa Habilitacyjna.
504 %a Bibliogr. s. 68-70.
546 %a Streszcz. ang.
650 9 %a Suszarnictwo %x modele matematyczne.
650 9 %a Żywność %x konserwacja %x modele matematyczne.
710 2 # %a Akademia Rolnicza (Wrocław). %b Wydawnictwo. %4 pbl
830 0 %a Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu %x 0867-7964 %v nr 333
830 0 %a Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. %p Rozprawy (1994) %v 153
856 4 # %u https://integro.uws.edu.pl/integro/site/recorddetail/0271800287568 %z Rekord w katalogu OPAC biblioteki %9 LinkOPAC
980 %a 641.4 %y Przechowywanie i konserwowanie żywności. Przetwórstwo domowe owoców i warzyw
980 %a 66.047 %y Suszarnictwo przemysłowe
980 %a 519.87 %y Modele matematyczne dla badań operacyjnych
981 1 %a 641.4 : 66.047 : 519.87

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Położenie:
Biblioteka Główna
Lokalizacja:
Czytelnia Wydawnictw Ciągłych
Sygnatura:
BG 290108
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Wolny dostęp

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies