- Tytuł pełny:
- Analiza suszenia sublimacyjnego wybranych surowców spożywczych / Ryszard Kramkowski ; [Wydział Rolniczy]. Instytut Inżynierii Rolniczej
- Wariant tytułu:
- Analysis of freeze-drying of selected food stuff
- Autorzy:
- Kramkowski, Ryszard
- Współtwórcy:
- Akademia Rolnicza (Wrocław). Wydawnictwo. Wydawca, nakładca (publisher)
- Wydawca:
- Wrocław : Wydawnictwo AR
- Rok wydania:
- 1998
- Seria:
- Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawy ; 153
- Zawartość serii:
- Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu 0867-7964 nr 333
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawy (1994) 153 - Opis fizyczny:
- 92 s. : il., wykr. ; 24 cm
- Uwagi:
- W serii gł.: ISSN 0867-7964 ; nr 333
Na s. red. błędny ISSN 0867-1427, związany z poprzednim tyt.: Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rozprawa Habilitacyjna
Bibliogr. s. 68-70
Streszcz. ang - Temat:
- Suszarnictwo - modele matematyczne.
Żywność - konserwacja - modele matematyczne. - Książka