Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Przyszłość do zbudowania : futurologia i architektura w PRL

Tytuł pełny :
Przyszłość do zbudowania : futurologia i architektura w PRL / Emilia Kiecko
Autorzy :
Kiecko, Emilia
Wydawca :
Warszawa : Fundacja Nowej Kultury Bęc Zmiana
Rok wydania :
2018
Opis fizyczny :
490, [1] strona : ilustracje (w tym kolorowe) ; 23 cm
ISBN :
9788362418862
Temat - Czas :
1901-2000
1945-1989
Temat :
Architektura polska
Futurologia
PRL
Urbanistyka
Architektura i budownictwo
Historia
Gatunek / Forma :
Książki
Publikacje naukowe
Opracowanie
Uwagi :
Bibliografia na stronach 470-490
Książka

LDR 01819cam#a2200445#i#4500
001 0272901840774
003 SIEDL 001
005 20190221054204.6
008 180409s2018####pl#a#########|000#0#pol#c
020 %a 9788362418862
035 %a xx004288983
035 %a (NUKAT)vtls004288983
040 %a WR U/ms %b pol %e rda %c WR U/ms %d WR U/hb %d WR U/mss %d KR 048/PK
100 1 %a Kiecko, Emilia. %e Autor
245 1 0 %a Przyszłość do zbudowania : %b futurologia i architektura w PRL / %c Emilia Kiecko.
246 3 0 %a Futurologia i architektura w PRL
260 # %a Warszawa : %b Fundacja Nowej Kultury Bęc Zmiana, %c 2018.
300 %a 490, [1] strona : %b ilustracje (w tym kolorowe) ; %c 23 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Publikacje naukowe
388 # %a 2001-
504 %a Bibliografia na stronach 470-490.
648 # 9 %a 1901-2000
648 # 9 %a 1945-1989
650 9 %a Architektura polska
650 9 %a Futurologia
650 9 %a PRL
650 9 %a Urbanistyka
655 9 %a Opracowanie
658 %a Architektura i budownictwo
658 %a Historia
710 2 # %a Fundacja Nowej Kultury Bęc Zmiana. %e Wydawca %4 pbl
856 4 1 %3 Spis treści %u http://www.biblos.pk.edu.pl/ST/2018/04/100000312841/100000312841_Kiecko_PrzyszloscDoZabudowania.pdf
856 4 8 %3 Okładka %u http://www.nukat.edu.pl/nukat/icov/KRU/xx004288983.jpg
856 4 # %u http://opac.uph.edu.pl/integro/site/recorddetail/0272901840774 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 978-83-62418-86-2

 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Sygnatura :
BG 459326
Położenie :
BG

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies