Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Nowości


propozycja biblioteki
Książka
propozycja biblioteki
Tytuł pełny:
Tradycyjny wyrób sera : praktyczny przewodnik dla każdego / publikacja opracowana przez Krzysztofa Jaworskiego
Wydawca:
Warszawa : Biuro Regionalne Krajowej Sieci Obszarów Wiejskich : Departament Rolnictwa i Rozwoju Obszarów Wiejskich. Urząd Marszałkowski Województwa Mazowieckiego
Rok wydania:
2023
Wydanie:
Wydanie II
Gatunek / Forma:
Książki
Poradniki i przewodniki
Poradnik
Publikacja bogato ilustrowana
Temat:
Serowarstwo domowe
Sery
Polska
Kulinaria
Książka

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies